ONZE DIENSTEN

Wij bereiden uw success voor, met de opzet van uw public cloud omgeving.

Multi Region

Wij gaan voor een maximale redundantie voor uw omgeving en zorgen dat u steeds in op meerdere locaties kan overschakelen bij problemen.

Multi Cloud

Wenst u niet bij 1 provider gevestigd te zijn? Geen probleem, wij bieden multi cloud oplossingen aan die we volledig uitwerken op uw maat. Of dit nu AWS, GCP, Microsoft Azure of een andere providers zijn.

Serverless

Gedaan met wakker liggen van schaalbaarheid. U bent steeds voorbereid op de meest dynamische work-load.

IaC

Wij gaan 100% voor Infrastructure-As-Code. Hierdoor staan wij garant voor zeer kwalitatieve infrastructuren en multi-cloud omgevingen. Of dit nu public of private cloud is.

CI/CD

Manueel werk? Daar zijn we geen fan van. wij zetten volledig in op automatisatie. Hierdoor is er geen plaats voor menselijke fouten en kunnen wij zeer efficiënt uw infrastructuur beheren en uitbreiden zodat u steeds klaar bent voor de toekomst.

Data security

Data is het de meest crutiale voor elk bedrijf en daar staan we graag even bij stil. Al ons verkeer wordt encrypted verstuurd, daarnaast wordt u data ook encrypted opgeslagen volgens de laatste nieuwe standaarden.

Connected networks

Niet voor alle bedrijven is het een ideale oplossing om al hun data en computing power in de public cloud te steken. Wij voorzien ook encrypted verbindingen tussen uw public cloud omgeving en uw on-prem installatie.

Advies

Elk succesvol project start met goed advies. Start een vrijblijvend gesprek en wij kijken hoe wij uw infrastructuur naar het volgende level kunnen brengen.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Met meer dan 5 jaar ervaring in AWS Consultancy zijn we de beste partner aan uw zijde.

Elke omgeving wordt volledig op maar van uw organisatie ontwikkeld. Zo garanderen wij een setup waar u nog jaren van kan genieten!

LET’S WORK TOGETHER

Like Nothing You've Seen. Purchase Today & Experience Teba

Try Teba today! Download Now.