We zijn een sterk development team met een passie!

Webdevelopment

Our IT services converge business and technology experts to help to manage business processes of all categories.
Verhoog uw online omzet
Hebt u nog geen webshop of presteerd uw webshop niet zoals gewenst? Geen problem! Wij zijn het geknipte team om uw website bovenaan in de zoekresultaten te laten verschijnen.
Automatisatie
Moet u minstens één keer per dag manuele repetetieve taken uitvoeren? Wij weten als geen andere hoe vermoeiend dit kan zijn. Onze belangrijkste focus is steeds automatisatie. Laat ons al jouw bedrijsprocessen, waar mogelijk, automatiseren.
Opleveringen
Ook ons eigen werk automatiseren we waar mogelijk. Computers maken geen fouten, in tegenstelling tot ons als mens. Al onze toepassingen leveren wij op aan de hand van vooraf gedefinieerd pipelines. Op deze manier kunnen wij meer dan 1.000 deployments doen op een dag, zonder dat er iemand van moet wakker liggen.
Bug monitoring
Of we het nu willen of niet. Bugs komen te pas en te onpas voor. Wij onderscheiden ons in de manier hoe we met de bugs omgaan. Wij monitoren al onze toepassingen 24/7. Wanneer er zich ergens een bug voordoet is ons team hier onmiddelijk van op de hoogte. Wij hebben in de meeste gevallen al een oplossing uitgerold alvorens eindklanten doorhebben dat er iets mis was.
ONZE DIENSTEN

Focus op uw organisatie, wij zorgen voor de IT

  • Redundante cloud oplossingen

    Al onze toepassingen zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt dat alles verkeerd kan lopen. Op deze manier kunnen we garanderen bij natuurrampen, stroompannes, ... uw applicatie altijd online blijft.

  • Responsive & Mobile friendly design

    Al onze toepassingen worden steeds ontwikkeld met een belangrijke focus op mobiele gebruikers. We zien dat meer dan 50% van onze bezoekers onze toepassingen bezoeken vanop een mobiel aparaat.

Account Manager

We weten hoe belangrijk een goed persoonlijk contact is. U krijgt een account manager die garant zal staan voor jouw een goede communicatie.

Marketing Plan

Enkel een goed product hebben is helaas niet voldoende. De potentiële klanten moeten nog overtuigd worden waarop jouw product het beste is. Ook na de oplevering van je website is het werk voor ons niet gedaan. We stellen samen met jou een marketing plan op om de effectieve follow-up van je toepassing van kort bij te kunnen opvolgen.

Training

Tijdens en na de oplevering van de toepassing geven we één of meerdere opleidingen aan onze klanten, zodat al onze toepassingen voor de volle 100% kunnen benut worden.

WAT DOEN WE

Wij zorgen voor robuuste oplossingen voor uw IT problemen

U bent gegarandeerd een krak in uw vakgebied, dat kan niemand onder stoelen of banken steken. Wij geloven dat u als expert in uw vakgebied perfect weet wat u nodig hebt en wij zorgen dat wij dit kunnen omzetten in code.

Consultancy
Read More
Cyber security
Read More
IT Services
Read More
Finest Quality
Read More
Time Saving
Read More