loading...

. . . . . .

let’s make something together

U kunt ons altijd bellen of mailen, wij streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Find us

Lierbaan 203
2580 Putte

Email us

[email protected]

Phone support

Phone: + (32478) 91.38.86

DDoS Techieken die u moet kennen

 • By Jens Polspoel
 • August 5, 2021
 • 1959 Views

Als een restaurant opeens miljoenen mensen te zien krijgt, kan het natuurlijk niet tegemoetkomen aan zijn klanten. Hetzelfde met het runnen van een website. Een lawine van verkeer blokkeert uw klanten van toegang tot uw online service omdat de server het moeilijk heeft. Vandaar dat uw site tot een crawl vertraagt, waardoor deze niet functioneert zoals zou moeten. Dit is eigenlijk wat er gebeurt met een Distributed Denial Of Service (DDoS) -aanval. Zonder Server DDoS Protection hebben uw bezoekers geen toegang tot de informatie en commerciële services die u verstrekt. Of ze kunnen problemen ondervinden met de functionaliteit van uw website.

Gewetenloze concurrenten en kwaadwillende delinquenten lanceren de hele tijd DDoS-aanvallen. DDoS-aanvallen zijn enorm populair bij hackers. Omdat ze een goedkope maar effectieve manier zijn om het werk van online services te verstoren en ze vaak ongestraft blijven. Dus, je vraagt ​​je misschien af, wat is de beste server DDoS-beveiliging voor jou?

Wat is DDoS-bescherming

DDoS-aanvallen zijn er in alle soorten met strategieën zoals aanvallen op volume, protocol en applicatielagen. Dit betekent dat uw DDoS-beperkingssoftware veelzijdig genoeg moet zijn om alles te kunnen verwerken dat ermee wordt geworpen.

Op volume gebaseerde en protocolaanvallen zijn als een tsunami die probeert om uw serverbronnen en -netwerk onder water te zetten. In dat geval filtert de server DDoS-beveiliging onwettige verbindingen van het verkeer.

We bieden de beste DDoS-bescherming met een service van topkwaliteit. Onze server DDoS-beveiliging kan de meest voorkomende aanvalstypen aan, waaronder:

 • UDP Flood
 • SYN Flood
 • SYN-ACK Flood
 • ICMP Flood
 • DNS-reflectie Overstroming
 • Fake Sessions
 • Synoniem IP
 • Misused Application Attack

DDoS-aanvallen kunnen dodelijk zijn voor uw bedrijf. Dus kies de beste DDoS-serverbescherming, zoals de onze, om alle vormen van DDoS-aanvallen te blokkeren.

Software die DDoS aanvallen detecteert en analyseert

DDoS-aanvallen kunnen zeer geavanceerd zijn en het is niet altijd duidelijk wanneer een aanval plaatsvindt. Maar de beste DDoS-beveiliging kan een aanval onmiddellijk herkennen en verwerken. Bovendien kan dergelijke software ook een detective zijn, waarbij de aanval wordt geanalyseerd om de gebruikte methode te onthullen.

Het verkeer wordt continu gefilterd door de DDoS-beveiligingsapparatuur. Daarom krijg je meteen bescherming wanneer een aanval begint. Ze detecteren en voorkomen DDoS-aanvallen in 90 seconden of minder. Ideaal voor jou, want hoe sneller je een aanval opvangt, hoe veiliger je gegevens zijn.

Zonder de beste DDoS-beveiliging kan uw server dagenlang niet werken. En elk bedrijf kan worden aangevallen, dus iedereen heeft bescherming nodig.

Server DDoS-bescherming – uw softwareparaplu

Terwijl technologie verder gaat, worden DDoS-aanvallen geavanceerder en dus moeilijker te herkennen. Maar de beste server-DDoS-beveiliging wordt voortdurend bijgewerkt, omdat er nieuwe informatie over hoe aanvallen evolueren aan het licht komt. Zodi Innovations streeft ernaar om altijd een stap voor te blijven, zodat onze software elke DDoS-aanval op uw website kan terugdraaien.

De beste DDoS-beveiliging dekt u tegen alle aanvallen

DDoS-aanvallen gebeuren niet alleen bij grote bedrijven en overheden, die je ook in de krantenkoppen ziet. In feite gebeurt 90% van de DDoS-aanvallen met veel kleinere spelers. Dus de schade die ze aanrichten is net zo belangrijk.

Zonder DDoS-beveiliging op de server zou uw website bijvoorbeeld slechts 50 bot-aanvallen kunnen krijgen. Dat klinkt niet veel. Uw server zal niet crashen en u weet misschien niet dat er een probleem is. Maar de laadtijd van uw pagina’s kan net genoeg dalen om uw klanten te irriteren. Klanten die vervolgens naar de websites van uw concurrenten gaan kijken, wat betekent dat u geld verliest.

De beste DDoS-bescherming kan u beschermen tegen een overstroming van 1 Gbps tot 40 Gbps. Dus, als je een huidige serviceprovider hebt, wees dan voorzichtig en kijk of ze dit kunnen doen.

De beste DDoS-bescherming – Hoe we werken

 • Alle binnenkomend websiteverkeer passeert via een gedistribueerd netwerk van filterknopen. We analyseren het verkeer in realtime en controleren meerdere kenmerken.
 • We hebben wiskundige algoritmen ontwikkeld om geautomatiseerd verkeer te filteren op de vragen van echte gebruikers. Vervolgens classificeren we verzoeken als legitiem (echte gebruiker) of illegitiem (bot).
 • We verdelen verkeer van een enkel IP-adres (mobiel of draadloos internet, provider met NAT, openbare WiFi).
 • We inspecteren verdachte bezoekers ook discreet en baseren onze aanpak op gedragsanalyse.
 • Actieve botbescherming blokkeert onmiddellijk kwaadaardig verkeer in minder dan 50 ms, bij het detecteren van een DDoS-aanval of tijdens een geautomatiseerde scanbedreiging.
 • Onze server DDoS-bescherming stelt goedbedoelende gebruikers in staat te genieten van de functionaliteit en diensten van de website – zonder onderbreking.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *