loading...

. . . . . .

let’s make something together

U kunt ons altijd bellen of mailen, wij streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Find us

Lierbaan 203
2580 Putte

Email us

[email protected]

Phone support

Phone: + (32478) 91.38.86

, , ,

Waarom Zodi Innovations geloof heeft in AWS: Meerwaarde voor Onze Klanten

  • By Jens Polspoel
  • August 15, 2023
  • 1053 Views

1. Ongeëvenaarde Innovatie:
AWS is een pionier op het gebied van cloud computing en blijft nieuwe diensten en functies introduceren die bedrijven in staat stellen om voorop te lopen. Door ons te aligneren met AWS, kunnen we onze klanten toegang geven tot de nieuwste en beste technologische oplossingen.

In het hedendaagse technologielandschap staan innovatie en betrouwbaarheid centraal. Bij Zodi Innovations hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren in Amazon Web Services (AWS) niet zomaar, maar vanwege een overtuigde keuze gericht op waardecreatie voor onze klanten. Hier zijn de redenen waarom wij geloven in AWS en de unieke voordelen die het kan bieden aan KMO’s.

2. Veiligheid op de Eerste Plaats:
AWS biedt een robuust, end-to-end beveiligingssysteem. Van fysieke datacenterbeveiliging tot netwerk- en databeveiliging, AWS heeft het allemaal gedekt. Bij Zodi Innovations delen we deze toewijding aan beveiliging en werken we nauw samen met AWS om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschermd zijn.

3. Schaalbaarheid die Groeit met U:
Of u nu net begint of al een gevestigd bedrijf heeft, AWS biedt een scala aan diensten die met u meegroeien. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige migraties of upgrades, wat kosten en complexiteit bespaart.

4. Kosten-Efficiëntie:
Pay-as-you-go betalingsmodellen van AWS betekenen dat KMO’s alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Dit model zorgt ervoor dat bedrijven flexibel blijven en geen overbodige kosten maken. Bij Zodi Innovations richten we ons op optimalisatie om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgen.

5. Wereldwijde Aanwezigheid:
AWS’s wereldwijde netwerk van datacenters betekent dat uw applicaties en gegevens overal beschikbaar zijn, met minimale latentie. Of u nu lokaal of internationaal opereert, wij kunnen een oplossing bieden die uw behoeften ondersteunt.

Samenwerken voor Succes:
Bij Zodi Innovations geloven we dat onze samenwerking met AWS ons in staat stelt om superieure waarde te bieden aan onze klanten. We begrijpen de unieke uitdagingen van KMO’s en werken hand in hand met hen om oplossingen te leveren die echt impact maken.

Uw succes is ons succes. Laat Zodi Innovations en AWS u helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen in deze digitale tijdperk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *