loading...

. . . . . .

let’s make something together

U kunt ons altijd bellen of mailen, wij streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Find us

Lierbaan 203
2580 Putte

Email us

[email protected]

Phone support

Phone: + (32478) 91.38.86

,

WordPress Toolkit 4.1 Update

  • By Jens Polspoel
  • June 12, 2019
  • 1296 Views

We zijn verheugd om de openbare beschikbaarheid van WordPress Toolkit 4.1 aan te kondigen . Vanwege de grote hoeveelheid veranderingen onder de motorkap hadden we meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat alles werkte. Er komen echter goede dingen naar diegenen die wachten, want hier is het nu! Met de Remote WordPress Management Plug-in , Website Quarantine en nog veel meer geweldige verbeteringen.

Beheer op afstand voor plug-in WordPress Toolkit

Laten we beginnen met de grootste verandering die is geïntroduceerd in WordPress Toolkit 4.1 : de plug-in Remote WordPress Management . De plug-in maakt deel uit van de algemene functie voor extern beheer , die nog steeds beschikbaar is als bètafunctie .

Veel klanten vertelden ons dat ze de functie Remote Management niet konden gebruiken omdat ze geen SSH-toegang tot de externe server hebben. De enige andere (redelijke) manier om externe WordPress-sites op dergelijke servers te verbinden was om een ​​WordPress-plug-in te gebruiken.

Nadat u toegangsreferenties hebt verstrekt aan de externe WordPress-site, maakt WordPress Toolkit hiermee verbinding en installeert de plug-in. De Toolkit kan vervolgens de site beheren naar de volledige omvang van de mogelijkheden die de Remote Management-functionaliteit biedt.


In zeldzame gevallen waarin WordPress Toolkit om wat voor reden dan ook geen verbinding kan maken met uw site en de plug-in kan installeren, is er een oplossing die rechtstreeks in de interface wordt aangeboden:

Kortom, u moet de plug-in downloaden en handmatig in WordPress installeren. Kopieer vervolgens de verbindingsgegevens en plak deze in het verbindingsvenster in WordPress Toolkit.

Om de impact op hosters te minimaliseren, is de mogelijkheid om de plug-in te gebruiken beperkt tot serverbeheerders. De plug-in verlaat Beta zodra de hele functie voor extern beheer de bèta verlaat . Nu we het daarover hebben, hebben we een aantal verbeteringen aangebracht aan de functionaliteit voor extern beheer op basis van interne tests en feedback van gebruikers.

WordPress websit Quatantine

We zijn vaak een situatie tegengekomen waarbij het scannen van de server naar WordPress-sites ervoor zorgde dat de WordPress Toolkit niet meer reageerde. Na wat spitten vonden we dat, meestal, malware-infectie op een of meer WordPress-sites op de server dit probleem veroorzaakt. Hierdoor had WordPress Toolkit geen toegang tot bepaalde belangrijke bestanden. Het was dus gedoemd om eeuwig op bestanden te wachten, zonder op commando’s te reageren.

Om dit probleem aan te pakken hebben we een redelijke time-out toegevoegd voor bepaalde WordPress Toolkit-bewerkingen. De verdachte WordPress-websites die WordPress Toolkit vindt, gaan nu naar de quarantainemodus . Vervolgens gaat WordPress Toolkit verder met het werken met de rest van de websites. Deze oplossing moet ook verschillende gerapporteerde problemen aanpakken met externe servers die dergelijke websites hosten.

Site Health Check-ondersteuning voor WordPress 5.2

WordPress 5.2 heeft een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd Site Health Check . Met deze functie kunnen website-eigenaren nuttige informatie krijgen over de gezondheid van hun website. Helaas kwamen we erachter dat WordPress Toolkit niet goed werkte met WordPress-updates.

Dit was niet gemakkelijk op te lossen, maar gelukkig vonden onze topingenieurs een goede oplossing. Het constante in wp-config.php-bestand bevat nu de actuele status van automatische updates van WordPress. De healthcheck wordt dus niet geactiveerd – tenzij u alle automatische updates handmatig uitschakelt. WordPress Toolkit zal echter nog steeds omgaan met de updates en u kunt meldingen ontvangen en Smart Updates gebruiken als voorheen.

Verbeteringen, fixes en aankomende releases van WordPress Toolkit

WordPress Toolkit biedt nu meer informatie over kapotte websites om gebruikers te helpen de website te identificeren en het probleem op te lossen. U kunt nu het exacte pad vinden waar de kapotte bestanden zich bevinden.

Een andere opmerkelijke verbetering had te maken met de functionaliteit voor klonen en kopiëren van gegevens . Deze bewerkingen kunnen nu absolute paden in de WordPress-database afhandelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *